Matbloggers glede ved å lage sjokolade

I dag vil jeg dele med deg en deilig måte å lage en sjokolade på —— ved hjelp av en silikonsjokoladeform.Silikonsjokoladeformer er en god hjelper for å lage en serie sjokolademat, de er ikke bare forskjellige former, men også veldig praktiske å bruke.Følg meg sammen for å prøve det!

vsdb

Først må vi ha sjokoladen klar.Velg sjokolade av høy kvalitet, kutt i biter og legg deretter sjokoladen i den aktuelle beholderen.Sett beholderen i mikrobølgeovnen og varm opp på lav effekt med noen sekunders mellomrom til sjokoladen er helt smeltet.Dette forhindrer at sjokoladen overopphetes og beholder glansen og teksturen.

Deretter tilberedes silikonsjokoladeformen og plasseres på arbeidsbenken.Velg riktig form og design i henhold til dine personlige preferanser.Fordelen med diesene er at de har ikke-klebende overflater, noe som betyr at du ikke trenger å påføre olje eller pulver og sjokoladen dør lett.Vi kan velge hjerte-, dyre- eller fruktformene, slik at sjokoladen ser mer interessant ut.

Hell nå den smeltede sjokoladen i formen, og pass på at sjokoladen fyller hver form jevnt.Bank forsiktig på formen for å fjerne boblene og fordel sjokoladen jevnt.Hvis du vil tilsette fyllstoffer, som tørket frukt eller nøtter, legg dem i formen før du heller i sjokoladen.

Etter å ha fullført trinnene ovenfor, plasser sjokoladeformen i kjøleskapet for å la sjokoladen stivne helt.Det tar vanligvis flere timer, så du kan lage det på forhånd og ha sjokoladen i kjøleskap om natten.

Når sjokoladen er helt stivnet er det bare å vri eller trykke forsiktig på formen, sjokoladematen dør lett!Du kan velge å nyte sjokoladen direkte, eller legge den i vakre esker for å lage hjemmelagde gaver eller gourmetgavekurver.

Bruk av silikagelsjokoladeform for å lage deilig mat, enkel, praktisk og interessant.Du kan prøve forskjellige former og ingredienser i henhold til dine preferanser og ideer for å lage en unik sjokolademat.La oss kose oss med å lage sjokolade sammen!


Innleggstid: 20. september 2023